Kennel Joykooi

Blogg

Nu är parningen klar!

Nu har vi fått till lyckad parning mellan Wynja och Nikon. 😊

Vi åkte till Nikon och hans husse Tommy och Matte Carina som bor i Söderhamn några dagar för tidigt. Det blev till att vänta i 5 dagar innan det blev dags för parningen. Men det blev ett bra tillfälle för hundarna att lära känna varandra vilket bara kändes positivt. Nikon är verkligen en lugn och otroligt trevlig kille och trots att det var hans första parning så löste han det på ett väldigt fint sätt. En sann gentleman! Vill passa på att tacka hans husse o matte oxå för att deras fantastiska gästfrihet! Oj vad trevligt det har varit! Tusen tack! ⚘

Nu hoppas vi att det blir små valpar i slutet på april. 💕 håll tummarna! Ultraljud blir om ca 25 dagar och då vet vi säkert. Vi kommer efter det höra av oss till er som anmält intresse. Och det finns såklart möjlighet för alla att höra av sig till oss om man har intresse av en valp från kennel Joykooi.

                received_526376377766354

                 Wynja och Nikon busar o har kul!  Foto: hundfotograf Tommy Eriksson 


Wynja ❤ Nikon

Nu börjar det närma sig parning. Troligen blir det till att resa norrut nu i helgen. 😃 bara hålla tummarna att allt går som vi tänkt och att Wynja tycker Nikon e lika snygg som vi tycker! 

Vi tror mycket på den här matchningen mellan dessa två! 


Äntligen!

Nu äntligen har Wynja börjat löpa!