Kennel Joykooi

Blogg

Parningsplaner

Just nu planerar vi och funderar för fullt...

Vilken snygg kille väljer vi att para Wynja med? Just nu har vi kontakt med ägarna till en väldigt trevlig och snygg hane som vi gillar väldigt mycket  . Mer än så avslöjar vi inte än!

I slutet på januari tror vi det är dags för Wynja att löpa och då hoppas vi på lyckad parning.

i slutet på december så hoppas vi kunna meddela vem det blir!

Vi har redan en lista med intresserade valpköpare, men än finns möjligheten att få skriva upp sig om man vill ha en valp! Vi kommer inte att ha ett kösystem utan går helt på känsla när vi placerar ut ev. valpar. Vi väljer helt enkelt de hem vi bedömer blir bäst för en valp att växa upp i.

CIMG0216

En lite goding från ädelstenskullen 


Norgeutställningen

Det gick bra i Norge...

Ambie blev Nordisk juniorvinnare 2018!! Känns helt fantastiskt!!! 😁

Och dessutom första titeln för vår kennel Joykooi! 


Utställning Norge

14-16 nov "Dogs4all" i Lilleström, Norge.

Idag åker jag med Wynja och Ambie på  utställning i Norge. Nordisk vinnarutställning på fredagen och Internationell med cruftskvalificerande på lördagen. Ska bli roligt! Wynja är i en fällningsperiod så hon är lite tunnhårig men hon får hänga med ändå. Om inte annat så tycker hon att det faktiskt är lite kul och hon är ett bra sällskap till Ambie. Fast nu kanske jag får sluta tänka "lilla Ambie" hon är ju faktiskt ett år! 😜 tiden går för fort! Http:www.Facebook.com/events/142786499736221/?ti=cl

Thomas stannar hemma och tar hand om övriga hundar, hästar och hus. 💕

Håll tummarna för oss! 😃


int utställning Växjö 2018-11-04

 Joykooi Amber "Ambie" vann Juniorklass och blev 2:a bästa tik och fick reservcert i Växjö i helgen! Så otroligt stolt,  glad och nöjd över vår fina Tjej! hon är bara 11 månader men är så fokuserad, positiv och duktig i ringen   för  hennes syster Joykooi Kristall "Lilo" gick det inte lika bra... fick bara "good"  (väldigt förvånad!)  det gick inte heller bra för mamma Trigger Just for Joy "Wynja"  denna gång... hon fick  "very good" men det är lite mer förståerligt eftersom hon fällt ur all päls och lite allmänt är ur form,  och det är ju en bedömningssport och det är hur hunden är för dagen...

Det var tänkt att vi skulle vara med i stora ringen med Ambie för att komkurrera om bästa Junior men jag lyckades dra på mig ett ordentligt ryggskott och fick tyvärr avstå och åka hemåt istället. Det hade varit kul att få visa fina Ambie i stora ringen.