Kennel Joykooi

Blogg

Rosa hundpromenad i Örebro

Ambie och Lilo har varit med oss på rosa hundpromenad för att hjälpa till med insamling till cancerfonden. Alla möjliga hundar, hussar o mattar samlades vid Örebro slott, de flesta med något rosa i klädseln. Våra hundar fick varsin rosa snygg scarf runt halsen 😃.

 

         2018-10-27 12.36.18        2018-10-27 12.39.12

2018-10-27 12.35.01

 I samband med promenaden kunde vi sätta in 1000 kr till Bröstcancerfonden  för de utställningskoppel  vi sålt, 50 kr per koppel. Kändes jättebra! Tack alla ni som varit med o hjälpt till genom att köpa koppel av oss 💕 vi fortsätter såklart med att skänka för varje sålt koppel! 😃


Den förlorade farten är återfunnen!!!!

Jag och husse var idag iväg på dubbel agilityklass 2 i Fagersta. Det första loppet diskade vi oss i då husse tryckte ut mig från hopphindret så att jag var tvingad att ta det från fel håll. Husse vred tydligen till foten lite för han haltade när vi lämnade banan. Kan nog bero på att jag drog på med en annan fart än den vanliga. Så husse blev nog förvånad och tappade lite fokus. I lopp två var husse med från början och vi hjälptes åt på ett anna sätt längs banan. Vi samarbetade bra och nollade loppet. Det räckte faktiskt till vå första klassvinst på länge och gav mig den femte "pinnen" i agilityklass. När SKK har fått in resultaten så kommer jag att få en ny titel. AGD II, AgilityDiplom 2.

Ni skulle ha sett husses ansiktsuttryck efter loppet. Det var ren lycka och kärlek, kändes riktigt bra att kunna ge honom det. Att vi sedan vann var nog bara grädde på moset. Även efter det loppet där vi blev diskade var husse lycklig. Med farten jag hade kändes det faktiskt som om vi dansade agility i samklang med varandra. I morgon blir det dubbel hoppklass om husses fot håller?!

Här nere kan ni se loppet där vi sprang hem segern. Det var en annan kooiker där, Cody och det var hans matte som filmade.


Agilitytävling

Idag och i morgon så är Thomas och Wynja och tävlar Agility i Fagersta. Vi håller tummarna och att det inte blir några "kooikerstopp" 😉