Kennel Joykooi

 

 

Välkommen till vår kennel!

uppdaterad 1 maj

  QUEENKULLEN FÖDDA 2019-04-26 

5 dagar gamla

Efter Trigger just for Joy & Duckhills dancing Nikon with Emmi 

 

Kennelbloggen

Wynja dräktig

Wynja går i morgon in i vecka 6 i sin dräktighet. Tiden går fort! Hon är nu rund och go. Hon har haft en period där hon haft lite svårt att äta men nu går det mycket bättre. Morgonmaten är fortfarande svår att få ner men det kompenserar hon med att äta bättre fram på dagen o kvällen. Hon rullar gärna runt för att vi ska smeka hennes mysiga mage och jag har känt att det rör sig därinne. Man blir alldeles varm o svämmar över av kärlek över underbara fina Wynja o hennes små som finns därinne 

Ett par bilder från idag. Nu syns det att hon blivit lite rundare   

20190405_114351  20190405_114308

Ultraljudet visade minst 3 valpar men det kan såklart bli fler. Så ge inte upp ni som väntar på valp. Det är inte ovanligt att det kan bli några till! Valparna beräknas födas runt 28 april plus minus några dagar. 

 


Wynja är nu konstaterat dräktig

Nu vet vi med säkerhet att Wynja är dräktig. Efter att ha gjort ultraljud hos vår veterinär vet vi vad som väntar oss under våren och början av sommaren.

54268008_10211461544969352_7598930330795376640_o


Snart vet vi om det blir!

På torsdag vecka 12 får vi reda på om det finns några valpar i Wynjas mage..


Nu är parningen klar!

Nu har vi fått till lyckad parning mellan Wynja och Nikon. 😊

Vi åkte till Nikon och hans husse Tommy och Matte Carina som bor i Söderhamn några dagar för tidigt. Det blev till att vänta i 5 dagar innan det blev dags för parningen. Men det blev ett bra tillfälle för hundarna att lära känna varandra vilket bara kändes positivt. Nikon är verkligen en lugn och otroligt trevlig kille och trots att det var hans första parning så löste han det på ett väldigt fint sätt. En sann gentleman! Vill passa på att tacka hans husse o matte oxå för att deras fantastiska gästfrihet! Oj vad trevligt det har varit! Tusen tack! ⚘

Nu hoppas vi att det blir små valpar i slutet på april. 💕 håll tummarna! Ultraljud blir om ca 25 dagar och då vet vi säkert. Vi kommer efter det höra av oss till er som anmält intresse. Och det finns såklart möjlighet för alla att höra av sig till oss om man har intresse av en valp från kennel Joykooi.

                received_526376377766354

                 Wynja och Nikon busar o har kul!  Foto: hundfotograf Tommy Eriksson 


Wynja ❤ Nikon

Nu börjar det närma sig parning. Troligen blir det till att resa norrut nu i helgen. 😃 bara hålla tummarna att allt går som vi tänkt och att Wynja tycker Nikon e lika snygg som vi tycker! 

Vi tror mycket på den här matchningen mellan dessa två!